Dragi gospodine, astăzi vă divulgăm un secret cu ajutorul căruia veţi putea scăpa de oasele din pește şi, astfel, vă veţi putea bucura liniștite de acest preparat. 

Dacă veți ține cont de sfaturile noastre, vă garantăm că peștele va avea un gust foarte bun și, cel mai important, nu va avea oase (se vor dizolva în timpul gătirii).

Cum trebuie să preparați peștele pentru a scăpa de oase:

  1. Peştele se curăță, i se scot măruntaiele şi se spală foarte bine. Cu un cuţit ascuţit se fac linii verticale pe o parte şi pe alta a peştelui, având grijă să nu îi tăiaţi coloana vertebrală.
  2. Peștele se umple cu rondele de ceapă şi cu o foaie de dafin şi se asezonează cu sare și piper.
  3. Se tăvăleşte prin făină de mălai şi se prăjește la foc mediu.

Poftă bună!

Sursa: ampress.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.