salata castraveti rosii

Salată cu roşii şi castraveţi este nelipsită de pe mesele noastre în zilele toride de vară. Cu toate acestea, unii specialişti susţin că cele două legume nu ar trebui asociate la aceeaşi masă.

Uite câteva motive pentru a evita de acum înainte combinaţia roşii-castraveţi:

1. Castraveţii sunt alimente alcaline, iar roşiile – acidifiante. Când le combinăm se formează săruri, care precipită şi nu pot fi digerate.

2. Castraveţii conţin ascorbinază – o enzima care distruge vitamina C. Este cunoscut faptul că roşiile sunt foarte bogate în vitamina C, aşa că consumând salată din aceste legume, organismul n-o va putea absorbi. şi astfel salată noastră devine inutilă.

3. Castraveţii combinaţi cu roşiile formează gaze în intestin, deoarece acestea au un proces diferit de digerare.

4. Îngreunează funcţionarea normală a ficatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.